گوناگون

ترفند جالب برای کاغذی کردن بادام سنگی+ فیلم

ترفند جالب برای کاغذی کردن بادام سنگی+ فیلم

⁨ به ازای یک کیلو بادوم سنگی دو‌لیوان بزرگ یا چهار لیوان فرانسه آب و نصف لیوان سرکه و یعنی قاشق نمک بزن و بعد ۷الی۸ساعت آبکش کن داخل فر یا ایرفرایر یا ماهیتابه با حرارت ملایم تفت بده تا کامل خشک بشن بعد نیم ساعت فریز کن شوک بهشون وارد میشه و کامل ترک میخورن و‌کاغذی میشوند.

به گزارش پارسینه راز کاغذی کردن بادام سنگی را مشاهده می کنید.

حجم ویدیو: 6.30M | مدت زمان ویدیو: 00:00:31 دانلود ویدیو

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار